Поврзи се

Twitter

Следете го ВМРО - ДПМНЕ на Twitter, сервисот за микроблогирање.

Би сакале да ги слушнеме вашите мислења!

Facebook

Кликнете „Ми се допаѓа“ на нашата Facebook фан страница и бидете во тек со сите наши случувања, настани и активности. Исто така, не заборавајте да ја споделите нашата фан страница со Вашите пријатели.

YouTube

Претплатете се на нашиот YouTube канал и гледајте ги последните видеа од ВМРО-ДПМНЕ.

Flickr

Посетете ја нашата Flickr страница да ги погледнете последните фотографии од активностите на ВМРО-ДПМНЕ.